Kaycan - Esittely

TYYLIKÄS JA HUOLTOVAPAA SEINÄPROFIILI

Kaycan vinyyliverhous

Kaycan-seinäprofiili on suunniteltu kestämään voimakkaita ilmaston- ja lämpötilavaihteluita. Tätä hankintakustannuksiltaan edullista ja huoltovapaata verhousmateriaalia on käytetty jo vuosikymmenien ajan. Kaycan-vinyyliverhous on suunniteltu Kanadassa ja sillä on 50 vuoden takuu.

Kaycan-ulkoverhous on käytössä ympäri maailmaa. Yli puolet Pohjois-Amerikkalaisista pientaloista verhoillaan tällä uskomattoman kestävällä seinäprofiililla. Pohjoisiin olosuhteisiin ulkoverhous on poikkeuksellisen hyvä valinta. Maassamme onkin jo useita satoja erilaisilla Kaycan-profiileilla verhoiltuja rakennuksia.

Kaycan on erittäin käyttökelpoinen materiaali rakennuksen ulkoverhousta uusittaessa. Tästä syystä yhä useampaan uuteen taloon laitetaan kaunis ulkoverhous-profiili, jota ei tarvitse huoltaa.

Muihin ulkoverhousmateriaaleihin verrattuna Kaycanin ylläpitokustannukset ovat lähes olemattomat. Siksi se on niin suosittu.

KAYCAN KESTÄÄ

Kaycan vinyyliverhous

Monipuolista seinäprofiilimallistoa on valmistettu jo kolmen vuosikymmenen ajan. Aktiivisen tuotekehityksen tuloksena on aikaansaatu rakenteellisesti erittäin kestävä materiaali. Profiilin patentoitu rakenne on suunniteltu kestämään hirmumyrskyjä, joiden kohteeksi ulkoverhousmateriaalit varsinkin USA:ssa aika ajoin joutuvat.

Kaycanin kestävyyden takana on valmistamiseen käytetty Duratron-vinyylikloridi. Patentoitu koostumus on nykyaikaisen rakennusteollisuuden yksi tarkimmin varjeltuja salaisuuksia. Duratron sisältää yhdisteitä, jotka yhdessä saavat aikaan mullistavan säänkestävyyden.

Tuotekehitysosasto työskentelee tarkoin valvotuissa labratorio-olosuhteissa. Tuotteen ylivoimaisuudesta kertoo parhaiten se, että tehdas myöntää profiilille hämmästyttävän 50 vuoden takuun!

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN VALINTA

Profiilien elinkaari on poikkeusellisen pitkä ja niiden valmistaminen, käyttö ja hävittäminen kuluttaa erittäin vähän energiaa. Esimerkiksi pintakäsiteltyyn puuverhoukseen verrattuna Kaycan on varsin energiataloudellinen vaihtoehto. Kaycan-talo on todella lämpötehokas: säästät vuosi vuodelta energiaa ja rahaa. Tämän lisäksi ulkoverhous on valmistettu 100 % kierrätyskelpoisesta materiaalista, joten sillä on useita ympäristöystävällisiä loppusijoituskohteita.

Takaisin sivun alkuun

KAYCAN SEINÄPROFIILIN OMINAISUUKSIA

  • Läpivärjätty, ei haalistu missään olosuhteissa
  • Ei vaadi maalausta muutaman vuoden välein kuten puuverhousmateriaalit
  • Ei hilseile eikä halkeile.
  • Kaycan on aina kuin uusi
  • Verhous voidaan pestä esimerkiksi painepesurilla
  • Materiaali ei ime pölyä tai ilmansaasteita kuten huokoiset materiaalit
  • Suunniteltu kestämään voimakkaita tuulikuormia
  • Ei ime itseensä kosteutta. Ei turpoa tai väänny
  • Ei haurastu missään sääolosuhteissa
  • Ei homehdu

KAYCAN ON TURVALLINEN

Kaycan vinyyliverhous

Huoltovapaalla ulkoverhouksella viimeistellyssä talossa nukut rauhallisia unia, sillä Kaycan- verhoiltu rakennus on erittäin paloturvallinen. Useat vakuutusyhtiöt huomioivat Kaycanin käytön pienempinä vakuutusmaksuina.

Kaycan-materiaali on itsestäänsammuvaa ja sen itsesyttymislämpötila on huomattavasti korkeampi kuin useimmilla ulkoverhousmateriaaleilla, n. 450 astetta Celsiusta! Suomessa VTT on testannut Kaycanin kaltaisen vinyyliverhouksen paloturvallisuuden ja verhouksen savunmuodostus on erittäin pientä.

Kaycan on 100 % vesitiivis materiaali. Sen mullistavasta rakenteesta johtuen vinyyliverhous on kuitenkin hyvin hengittävä. Kaycanilla verhoiltu talo hengittää luonnollisella tavalla ja kosteus poistuu rakenteista puuverhoukseen verrattuna erinomaisesti. Siksi talossa on miellyttävää ja turvallista asua Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa.